четвъртък, 26 май 2011 г.

Китаристът на Стинг идва днес в София

В продължение на два дни Доминик Милър ще зарадва стотиците си фенове в столицата. След няколко часа ще се проведе уъркшоп, а утре китаристът ще направи концерт в София Лайв Клуб.
"Дясната ръка" на Стинг идва у нас десет дни преди британската легенда. Китаристът има записани 7 албума с инструментална музика и няколко турнета. Една от изненадите, които ще представи Доминик пред българските почитатели е електронните версии на парчетата от новият си албум. Той се казва „November”.

Екипът, с който Милър ще "забие" на родна сцена на 27 май се състои от: Майк Линдъп /пиано/, Рани Крия /перкусии/ и Николас Фижман /бас/.

Стиловете, които предпочитат небезизвестните музиканти са комбинация от традиционни африкански ритми, латино – американски стилове, блус, реге и поп.

На 26-ти май от 16 часа, Доминик Милър ще направи уъркшоп за всички, които имат желание да „пият от извора“ и да научат нещо повече за китарата, а на 27-ми заедно с музикантите му ще представят последният си проект.

Билети за концерта ще може да се закупят в мрежите на: www.eventim.bg; на цена от 30 лева и на място в деня на концерта 35 лева. Цена за уъркшопа е 15 лева.




Снимка - http://music-core.net/






Няма коментари: