вторник, 17 май 2011 г.

Ащън Къчър ще замени Чарли Шийн в комедийния сериал

След като продуцентите от Warner Brothers уволниха един от най-скъпоплатените актьори в Холивуд, поради грубото му държание и отказът му да се лекува от зависимостите си, директорите на сапунката "Двама мъже и половина" обявиха, че мястото на Шийн ще заеме младата звезда Ащън Къчър.
В края на миналата седмица CNN съобщиха, че Чарли Шийн няма да се завърне в хитовият сериал, както някои медии спекулираха преди време. На негово място ще застане друг любимец на женските сърца, а именно мъжа на Деми Мур. През годините Ащън Къчър умело се е справял с ролите си на комик и не е случайно, че продуцентите на лентата са го поканили да участва в техният проект.

Коментарът на артиста по повод новото му амплоа беше много емоционален. Той не скри радостта си, че ще е част от подобна продукция. Разбира се, Къчър отбеляза, че ще му е много трудно да достигне Чарли Шийн, но ще направи всичко по силите му, за да се хареса на публиката.

Преди близо два месеца бяха спрени снимките на "Двама мъже и половина". Причината беше във влошеното здравословно състояние на един от главните актьори. По данни на американските таблоиди, Шийн е вземал над 2 милиона долара за всеки епизод на сагата. Сега той ще предаде щафетата на по-младият си колега, за който със сигурност ще е голямо предизвикателство да се включи в касовият филм.


Снимка - http://www.imgbase.net/

Няма коментари: