понеделник, 23 май 2011 г.

Алекс Раева и Диджей Дончо с нова песен

След успеха на "Revelation", музикантите завършиха вторият си съвместен проект. Бившата беквокалистка на Слави публикува клипа си в интернет.

Новата песен на Аlex & DJ Doncho е с името "My love". Клипа е заснет от Костадин Кръстев-Коко и Борислава Борисова. Идея и визията за него са дело на Жоро Петков. Имиджа на певицата е отново доста интересен и предизвикателен. За грима във видеото са се погрижили Мария Станкович и Венцислава Койчева. Текстът е на самата изпълнителка, а музиката е направена от нейният любим и колега. Стила на парчето е поп, денс и хаус. За една седмица видеото е гледано от над 3 хиляди души в мрежата.

Въпреки че вече година и половина работят заедно и ходят по участия в различни клубове из страната, едва преди няколко месеца Алекс сподели, че между нея и Дончо освен професията ги свързва и любовта. Диджеят скоро се развел с бившата си жена, но явно бързо е успял да преудолее кризата.
Ето защо не бива да ни учудва, коя е била музата на красавицата, за да напише текста към последния си сингъл. Тук можете да видите готовият клип: http://www.youtube.com/.

До броени дни видеото ще бъде пуснато за излъчване и по музикалните канали у нас.



Снимка
- http://soundcloud.com/alex-raeva/



Няма коментари: