петък, 16 септември 2011 г.

"Стъклен дом" тръгва с месец закъснение

Причината - кандидатурата на Стефан Данаилов за вицепрезидент. По този начин ръководството на Би Ти Ви иска да избегне всякакви спекулации, че Ламбо цели да си вдигне рейтинга на техен гръб.

Всички фенове на българската сага чакат с нетърпение четвъртия й сезон. Стартът на новите серии на "Стъклен дом" трябваше да започнат през септември, уви това няма да стане. В началото на месеца един от главните актьори в сериала - Стефан Данаилов беше избран за помощник на основния кандидат на БСП - Ивайло Калфин.

В предаването на Би Ти Ви "Тази сутрин" преди дни, Ламбо заяви, че е отказал категорично да се кандидатира за президентското място, но е написал писмо до Сергей Станишев, че има желание да се върне в политиката. Така на 4 септември партията избира легендарния артист да участва на изборите през октомври.

Другото, което вълнува зрителите е дали Чарли и Камен са живи. Според слуховете, блондина ще е намерен мъртъв в езерото, в което скочи от хеликоптер в последната серия на 3-ти сезон. Относно героят на Асен Блатечки пък някои говорят, че той ще оцелее, но най-вероятно ще остане инвалид. Ще разберем истината след 31 октомври, когато ще започнат и новите епизоди на сапунката.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: