понеделник, 26 септември 2011 г.

Брат Пит ще продава снимки на близнаците си

Това е решението, което обмисля известната холивудска двойка. Парите, които ще вземат от папараците ще отидат за благотворителната фондация "Джоли-Пит".
Анджелина Джоли и Брат Пит са популярни освен с добрите си постижения в киното и с кампаниите, които организират за сираци по целия свят. Те самите имат няколко осиновени деца.
Със сигурност обаче американските таблоиди следят развитието най-вече на биологичните деца на двойката, а именно близнаците им. През 2008г., когато се родиха Нокс Леон и Вивиен Марчелин, родителите продадоха снимките им за 14 милиона долара. Въпреки това, бащата иска да контролира от рано имиджа, който създават медиите за бебетата му в публичното пространство.

В интервю за американското национално радио Брат споделя, че е много странно да продаваш лични и интимни снимки на тези, които се опитваш да защитиш. Почти всеки ден семейството се чудело как да избегне тълпата от фотографи на излизане от къщата им.

Така на блондина му дошла идеята, че вместо тези пари да отиват при хора, които не уважава, може да помогне на някои деца. Затова в скоро време в списанията в САЩ ще се появят фотоси на близнаците, финансите от които ще отидат за подпомагане на организацията на актьорите.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: