четвъртък, 15 септември 2011 г.

Snoop кара twitter да плати данъка на Tupac

През 2011-та се навършват 15 години от смъртта на легендарния рапър. Това е и повода колегата му да поиска социалната мрежа да плати задълженията на Tupac към държавата.

На 13 септември покойния рапър щеше да навърши 30 години. Феновете и колегите му са многобройни по целия свят. Това е причината Snoop Dogg & Run DMC да предприемат действия и да накарат шефовете на туитър да платят данъка на Tupac.

В чест на своя приятел Снуп написа: "Момент на мълчание за Тупак Шакур". Рън Ди Ем си пък сподели, че често се чудел какво би туитвъл певеца ако все още беше сред живите.

В Лос Анджелис през 2006-та изпълнителят беше прострелян от банда гангстери. Той искаше да бъде запомнен с това, че вдъхновява младите хора. Биологичния му баща William Garland, който също плаща част от данъците му, коментира, че Тупак го е било грижа за хората. Най-много се е натъжавал, когато са му задавали въпроси, а той е правел комплименти. Той изключително много уважавал черните жени и мъже, защото са били като част от семейството му.

Снимка - http://hiphophoney.com/

Няма коментари: