вторник, 20 септември 2011 г.

Белослава: Клубната сцена е моята дясна ръка

Това сподели днес певицата в предаването на БНТ "Денят отблизо". Белослава изказа възмущението си, че нито една медия в страната ни не подкрепя българската музика.

Тази година се навършват десет години, откакто Белослава е на сцена. Съвсем скоро тя ще издаде и новия си албум. На въпрос от Мира Добрева къде хората могат да видят клиповете й, Бубето отговори така:

"Няма къде да ги видят по простата причина, че у нас няма нито една музикална телевизия, по която да ги показват. Те имат други договорки, пускат комерсиални неща, моите клипове може да се гледат само в интернет."

За да бъде разчупена традицията, днес за първи път в национален ефир беше показано видеото й "Super Girl". Освен това изпълнителката допълни, че клубната сцена е нейната дясна ръка. Именно там тя се среща с феновете си. Едва успявала да обърне внимание на почитателите си и не й се мислило какво би станало ако е идол за масата от българите.

Белослава си призна, че понякога е доста лицемерна с приятелите си. Казва неща, които знае, че на тях ще им се харесат. Често пъти вечер мъжа и дъщеря й й правят забележки, за това, че красавицата композира песни и те не могат да спят. Обича да готви, да гледа филми със семейството си, да слуша музика, да пие вино, но всичко да става в спокойна атмосфера.

За информация на меломаните поп певицата ще има концерт на 14 октомври в София Лайв Клуб.


Няма коментари: