вторник, 27 септември 2011 г.

Вижте кои известни български мъже ще се женят тази есен

Мнозина считат, че лятото е сезона за сватбите. Популярните личности у нас обаче явно са използвали почивните месеци, за да предложат брак на любимите си.

Ако за някои от вас е загадка къде Вики от група "Мастило" загуби гласа си, то ние ще ви кажем. Блондинката, която се изявява и като водеща в предаването "Гласът на България" беше на сватбата на своя колега. Певицата гостува тази неделя при Росен Петров и сподели, че била на сватба, много е викала и танцувала и най-вероятно това е оказало влияние за прегракването й. Ден по-късно в музикалното шоу диджеят попита изпълнителката на шега къде си е изгубила гласа, а тя му отговори риторично "на сватба, а ти беше ли на нея?".
В тесен приятелски кръг в събота нестандартния Мартен Роберто каза "Да" на дългогодишната си приятелка Джули. Празненството се състоя в любимото заведение на двойката - Радио Кафе.

Преди броени дни пък един от най-обичаните и новоизгряващи актьори - Ивайло Захариев промени статуса си във фейсбук. Звездата от сериала "Под прикритие" се сгоди за своята любима - Миряна, с която са заедно от доста време.

В началото на есента в медиите тръгнаха и други слухове. Единият е, че не кой да е, а именно вечният ерген Слави Трифонов щял да се жени за гаджето си Мартина. До този момент обаче не е излязла официална информация от устата на Дългият, че това е истина.

За разлика от клюката покрай гологлавия водещ, музиканта Дичо заяви в предаването "Черешката на тортата", че с приятелката му Карина обмислят дата за сватба. Бившия вокал на Д2 се доказа като добър домакин и готвач и явно няма да му е трудно да се справя и със семейния живот. След раздялата си с модела Диляна Попова, певеца започна връзка с настоящата му изгода, която продължава вече три години.

Една от най-обсъжданите двойки Валери Божинов и Николета Лозанова също ще мине под венчилото скоро. Злите езици говорят, че плеймейтката е бременна и че акушерката на Алисия ще изражда детето й, а сватбата се очертава да е през октомври.

Любовта е едно от най-красивите неща, които може да се случи на човек, за това пожелаваме много успехи, както в личен, така и в професионален план на всички споменати по-горе лица от екрана.


Снимка - http://www.facebook.com

Няма коментари: