сряда, 14 септември 2011 г.

И Lenny иска дует с Adele

Наскоро Tinie Tempah прояви желание да работи с британката. Дали американския изпълнител ще изпревари рапъра - времето ще покаже.

Целия свят е възхитен и се прекланя пред гласа и таланта на Адел. Въпреки ангажиментите й и тези на британския й колега, все пак може да запишат съвместна песен, но тя няма да е в типичния за певицата меланхоличен стил, а нещо по-ритмично. Това беше споделил Tinie Tempah пред медиите.

Лени Кравиц пък много харесвал изпълнителката и също има желание да работи с нея. Певеца е изумен от начина, по който блондинката си прави нещата и донякъде му напомняла за неговия старт на музикалната му кариера.

"Тя е номер едно за всички времена и прави страхотна музика. Напомня ми на моите първи стъпки на сцената. Тя не прави стандартните парчета за радиото. Тя е невероятна и бих искал да направя дует с нея, защото има много красив глас.", каза Лени пред британско радио.

Относно неговото турне той не скри мечтата си да свири в Royal Albert Hall в Лондон. Американеца никога не е имал възможност да реализира участие там и много би се радвал това да се случи, тъй като самата сграда била "класическа". Концертите му из Европа ще са в закрити арени, тъй като обиколката ще се състои посред есен, но догодина Кравиц обещава да "забие" и на открити стадиони.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: