петък, 30 септември 2011 г.

Rubikub с нови проекти

Бандата работи по вторият си сингъл. Освен това след две седмици ще забият за първи път на сцената на София Лайв Клуб.

Rubikub са сравнително нова и млада поп-джаз група. Тя се състои от Гери Турийска - вокал, Краси Тодоров - пиано, Росен Ватев - барабани и Ангел Дюлгеров - вокал и китара. В началото на лятото те издадоха първото си видео към песента "Uh Ah Oh".

Сега всестранното русо момиче и момчетата влизат в студио, за да запишат втори сингъл. По думите на Гери публиката много харесва "Still Together", когато я изпълняват на живо, това е и причината бандата да работи именно по тази песен.

На 17-ти септември, когато беше празника на столицата
Rubikub бяха включени в празничната програма и зарадваха феновете си с концерт.

На 13-ти октомври пък музикантите ще се качат на сцената на един от най-добрите клубове в България за жива музика - София Лайв Клуб. Интересен е факта, че вокалистката на новоизгряващата група, която сме свикнали да я виждаме в различни амплоата, се притеснявала, защото не била сигурна, че заведението ще се напълни с хора. Шефовете му от своя страна я насърчили да има повече вяра и че всичко ще бъде наред.

Освен това, водещата на БГ Радио сподели пред "Music space TV", че скоро ще издаде третата си книга, която ще съдържа новели, но все още няма име.


Снимка - http://www.facebook.com/

Няма коментари: