понеделник, 10 септември 2012 г.

Ким Кардашиян се чуди защо хората я мразят

Дамата счита себе си за добър, честен и трудолюбив човек и не вижда основателна причина за омразата на околните към нея и семейството й.
Ким Кардашиян беше критикувана от множество известни личности. Даниел Крейг, който играе Джеймс Бонд, нарече цялата й фамилия "идиоти". Въпреки обидите красавицата не може да разбере защо някои хора не я харесват. 

Тя казва: "Нямам представа защо ме мразят. Аз се трудя много, постоянно съм в движение. Имам успешна линия облекла и парфюм. Актьорското майсторство и пеенето не са единствените начини, за да бъдеш талантлив. Това е умение да накараш хората наистина да те харесват, вместо да си герой, измислен от някой друг.''

Миналата година брюнетката се омъжи за баскетболиста Крис Хъмфрис, а церемонията беше излъчвана по телевизията. Техният брак продължи само 72 дни, след което Ким подава молба за развод и днес признава, че никога повече няма да позволи да снимат сватбата й. 

31-годишната бизнес дама, която в момента е гадже на Kanye West, споделя пред сп. "Weekend Guardian":"Предпочитам по-скрит личен живот. Определено гледам да го правя по по-различен начин. Мога да контролирам нещата и няма да позволя всичко да се повтори и то заради пари. Не е нормално. Ако се омъжа някой ден отново никога няма да бъде предавано директно."


Снимка -  http://www.google.bg/

Няма коментари: