петък, 28 септември 2012 г.

Деян Донков става режисьор

Това съобщи лично той в интервю за предаването "Под лупа" на ТВ "Европа". Новото си амплоа актьора го приема по-скоро като забавление, отколкото като работа.
Преди няколко години друг известен български актьор - Асен Блатечки мина от другата страна на бариерата и освен артист пише и сценарии за различни постановки, част в които и участва. Сега този момент е настъпил и за Деян Донков. 

Той призна, че е говорил с директорът на Националният театър "Иван Вазов" Павел Васев и от следващата година актьора ще бъде и режисьор. На този етап красавецът има няколко идеи, но все още обмисля кое да е пилотното му представление. Определено обаче новото му амплоа е предизвикателство. 

Едни от най-популярните режисьори у нас споделиха за колегата си, че изключително лесно се работи с него. "Даваш му текстовете и той ги учи. Пожелавам му успех в новото начинание.", заяви Ивайло Христов. "Той е "актьорски интелигентен", той най-добре разбира душата ми", допълва Лилия Абаджева.

Стана ясно още, че сексимволът се дразни на жълтата преса в България, най-вероятно заради клюките относно личния му живот, но тя не е нещо, което може да го извади извън релси.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: