четвъртък, 6 септември 2012 г.

Милото стана шеф на театър

Калин Сърменов ще е новият директор на Сатиричния театър в столицата. На събитието присъстваха известни личности - политици, актьори и други.
Бойко Борисов, Вежди Решидов, Стоянка Мутафова бяха част от лицата решили да уважат новият шеф на театъра. Те му пожелаха на добър час и повече усмивки, отколкото сълзи.

Самата сграда на културното заведение е напълно обновена и очаква своите посетители през новия сезон. Той започва през октомври, но още от 10-ти септември започва продажбата на билети за представленията. На следния линк можете да разгледате програмата: http://www.satirata.bg.

На въпрос на Би Ти Ви дали в новото си амплоа Сърменов ще има нещо общо с героят си - Михаил Михаилов - Милото от "Седем часа разлика", той сподели, че един път в годината се налага на колегите му да плачат, тъй като бил строг и взискателен, но се надявал, че в случаят с театъра на Сатирата ще е точно обратното. 

Скоро се очаква да стартира и новия сезон на хитовия български сериал, в който актьора играе една от главните роли. Разбира се, Милото отново ще е в центъра на събитията и ще има не малко интриги между него и Таня Стоева. 


Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: