четвъртък, 27 септември 2012 г.

И Ан Хатауей пропя

Преди дни стана ясно, че Джеймс Франко ще издаде самостоятелен проект. Сега пък неговата екранна партньорка изненада феновете си с подобна новина.
През идния месец актрисата ще е домакин на концерт в Ню Йорк, чиято цел е да се съберат средства за подновяването и реставрирането на Публичният театър там.

Ан е известна покрай ролята си в "Дневниците на принцесата", през това лято обаче изгря и с новото си амплоа във "Черният рицар: Възраждане". През декември по кината ще бъде пуснат и най-новата лента, с участието на красавицата - "Клетниците". Именно там почитателите на брюнетката ще могат да се насладят на вокалните й възможности за първи път на големия екран.

Въпреки ангажиментите си в киноиндустрията, младата дама не спира да се развива и да поема нови предизвикателства. На 24 октомври Хатауей се е съгласила да изпълни част от песни в мюзикъла "Кабаре", който ще бъде представен в пъб-а на Джо. 

Това ще е много специална и емоционална вечер за 29-годишната девойка, която с помощта на музиката желае да помогне на културното заведение. Припомняме ви, че през 2009-та година тя се превъплъти в роля в пиесата по романа на Уилям Шекспир - "12-та нощ".



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: