петък, 14 септември 2012 г.

Rihanna пуска нов албум

Певицата ще издаде новата си компилация през ноември. Това ще бъде седмият й студиен албум.
От звукозаписната компания Def Jam, с която работи звездата издадоха, че скоро Рири ще пусне нов проект. Първоначално новината беше публикувана в туитър, малко след което беше изтрита и заменена с друга. Новата вест гласеше, че идния понеделник трябва да се появи новия сингъл на изпълнителката. 

Последните два албума на Риана са били на пазара точно през този месец. Това е и причината феновете да считат, че до два месеца певицата ще изкара нов албум. 

Наскоро тя взе участие с Coldplay на закриващата церемония на Параолимпийските игри, където изпълниха "Princess of China". Изключително емоционално представяне, а момичето от Барбадос се качи на сцената с подвижен кораб в стил "Карибски пирати". Освен това в интернет изтекоха фотоси, на които се вижда новия татус на красавицата посветен на покойната й баба. 

Според източници пък звездата е прекарвала почти цялото си лято в Лондон, където е имала работни срещи с британски музикални продуценти. Тя работила с продуцент и DJ, които са много близки до Calvin Harris, с когото направиха "We found love".

През следващата година пък талантливата дама ще посети Северна Америка. Концертите ще са чст от  "Diamonds World Tour" и започват през март 2013-та. 


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: