сряда, 19 септември 2012 г.

Алекс Мика разтърси Варна

Румънският изпълнител гостува у нас по повод турнето на Кока-Кола. Колежката му Александра Стан пък ще е специалната изненада на концерта в София.
Над три часа продължи впечатляващата програма в Морската столица като зрителите бяха близо десет хиляди. Родни музиканти се представяха един след друг на сцената, между които имаше кратки рекламни клипове. В тях едни от най-популярните ни спортисти предизвикаха публиката да не се отказва, да има ясни цели и да тренира.

Първи се изявиха момчетата от Touch Down заедно със Сани Алекса. След това бяха Бобо и Лора Караджова, които изпълниха най-новите си песни. Феновете буквално се взривиха от кеф, когато Криско се появи, след които Ангел и Моисей, Боги и Рафи представиха своите миксове от парчета, които пяха и в музикалния формат "X Factor". 

Най-емоционално беше участието на Надя и Deep Zone, които са от Варна. Те не спираха да повтарят колко обичат морския град. Мишо Шамара и синът му също се включиха и помогнаха с рапирането на "На никой не робувам" на Криско. Младата дама на поп музиката Дивна също представи най-новите си проекти и направи дует с Богомил. Най-добрият бийт-боксър пък Скилър впечатли освен с безспорния си талант и с уникална апаратура, с която възпроизвеждаше различни звуци.

Гвоздеят на шоуто обаче си остана Алекс Мика. Той се качи на сцената заедно със саксофоност и изпълниха едни от най-известните си песни като съвсем очаквано започнаха и завършиха с "Dalinda". Румънецът шашна варненци като призна, че в училище е учил класическо пеене и запя акапела "O Sole Mio".


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: