сряда, 12 септември 2012 г.

Роби Уилямс се завърна

Над 500 хиляди души присъстваха на концерта на изпълнителят в Англия. Преди дни в интернет  излезе и новото му видео.
Събитието се състояло в Leeds’ O2 Academy. Интересно обаче, че певецът изпял само две песни от последният му албум, който е деветият студиен такъв и носи името "Take The Crown". Той ще бъде пуснат на пазара през ноември. Според ВВС News, Роби представил само "Candy" и "Losers". 

Съвсем наскоро във виртуалното пространство се появи и клипа на "Candy". Сюжетът е сладък и закачлив, а визията на звездата също е доста нестандартна - в розов костюм и зелени кецове. Уилямс влиза в ролята на ангел-хранител на млада дама, която е харесвана от много мъже, но в крайна сметка остава в ръцете на чаровния изпълнител. Тук можете да гледате видеото: http://www.youtube.com/.

Когато дошъл ред да изпълни въпросното парче, той казал на публиката, че се надява то да бъде толкова въртяно по медиите, че меломаните да искат да сменят станцията. Някои почитатели обаче са на мнение, че това не бил същият Роби Уилямс. Липсвали са му енергията, завладяващите, палави и танцовални умения на сцената. Като причина за това сочат, че скоро ще става баща. Има голяма вероятност другата седмица да бъдат отменени участията му в Глазгоу и Дъблин поради факта, че се очаква на бял свят да се появи първата му рожба.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: