сряда, 26 септември 2012 г.

Дъщерята на Уитни Хюстън катастрофира

Момичето е билo участник в ПТП през изминалия уикенд. Въпреки инцидента, пострадали няма.
Боби Кристина Браун е била само пътник. Превозното средство е било управлявано от неофициално приетия от майка й син Ник Гордън. Уитни го отглежда след като момчето навършва 12 години понеже баща му влиза в затвора, а майка му няма възможност да го отгледа. Малко след смъртта на звездата, медиите в Америка започнаха да разпространяват слуха, че доведените брат и сестра имат връзка. Нещо повече, че те са сгодени и скоро планират сватба. Макар да не са кръвни роднини, част от семейството на легендарната певица определя отношенията между двамата като "кръвосмешение".

Неприятната случка станала на 23 септември (неделя) в щата Джорджия. Калниците на колата са били повредени, а предната дясна гума липсвала. За щастие обаче всички са живи и здрави и няма ранени, благодарение на въздушните възглавници. Няма информация в катастрофата да е участвало и друго превозно средство.

Полицията разследва причината за инцидента. Младежите пък отказват всякакви коментари по случаят. Една от разглежданите версии е двойката да е спорела по време на пътя.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: