петък, 31 март 2017 г.

Will.i.am: Не искам да жертвам кариерата си

Изпълнителят е категоричен, че не желае да загърби работата си дори и в името на любовта. Той е известен с това, че е работохолик и че винаги поставя на първо място мечтите си. 
42-годишният талант, който е основател на групата "Black Eyed Peas", описа себе си като човек, който е отдаден на работата си. Освен това той разкри, че няма намерение в скоро време да се установи на едно място и да създаде семейство, защото винаги преследва нови и нови мечти.

Пред вестник "Daily Star" музикантът заговори за личният и професионалният си път. "Аз съм работохолик. Не искам да жертвам кариерата си заради жена. Аз съм такъв, че винаги преследвам нови мечти.", сподели звездата.

William Adams, както е истинското му име, дори се пошегува с журналистите, че може да си вземе робот, който да му прави компания, защото е много зает. Певецът издаде, че легендарната банда подготвя завръщане на сцената. Той твори проект и този факт го вълнува, както него така и останалите членове и разбира се техните верни почитатели. Ще припомним, че "Black Eyed Peas" не са издавали нова песен от 2011-та насам.

Продуцентът допълни: "Не искам да кажа, че готвим албум, но подготвяме нов проект и се вълнуваме. Сега е най-правилното време за създаване и всички дават всичко от себе си, за да се появи нещо ново и различно. Знам, че звуча малко неясно, но съм развълнуван за нещата, които ще са готови тази година. Обичам технологиите и естествено ще има много от тях. Усмихвам се вътрешно, защото нямам търпение да го чуете. Всеки път, когато "Black Eyed Peas" се съберат заедно променят музикалната индустрия.".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: