неделя, 12 декември 2010 г.

Георги Христов: Най-истински съм на сцената

      
В събота вечер в предаването на Нова телевизия "Горещо" гостува легендарният естраден български певец Георги Христов. Той сподели пред скандалната водеща Венета Райкова, че истински щастлив се чувства, когато е на сцената и именно там той е най-реален и не му се налага да слага маска.

 Изпълнителят на хитовете "Нямам нужда от много приятели", "Черно и бяло", "Щракам си с пръсти", "С ритъма Шакадъм", не скри факта, че не обича да е в светлините на прожекторите и не ходи на светски партита. Според него, необходимо е да се показва пред медиите, единствено ако има предстоящ концерт. Не му допада и намесата на журналистите в личният му живот. "Аз съм бил с много красиви българки, но не го коментирам". Това каза Георги Христов, по повод спекулациите в медийното пространство за хомосексуалната му ориентация.

На въпрос на блондинката, кой млад български изпълнител адмирира, Христов, спомена имената на Мария Илиева, Графа, Сантра. По думите на естрадният певец, безспорен хит за 2010г. е песента на Влади Ампов- "Невидим".

В предаването стана ясно още, че Георги Христов, обича да прекарва повече време у дома или в спокойни клубове. Любимото му питие било метаксата, а готварството не му се отдавало много, въпреки че с брат си имат два семейни ресторанта.
"Човек не трябва да е алчен, трябва да е доволен от това, което има. Аз мога да се облека за 5 хиляди лева, мога и за 5 лева.", допълни певеца. Оказа се обаче, че въпреки скромността, която показва, все пак той има джакузи в двора на къщата си.

На 16 декември в зала 1 на НДК ще се проведе извънредния коледен концерт на Георги Христов. Той изказа изненадата си от това, че почитателите му имали желание да присъстват на подобна проява точно по време на коледните празници. По традиция изпълнителят изнася концерт в София всяка есен.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: