петък, 23 септември 2011 г.

Калин Врачански твърдо отказва да коментира личния си живот

Актьорът, който има над 46 хиляди почитатели във фейсбук отговори искрено на 15 от най-харесваните въпроси от потребителите на сайта Свежо.нет. Относно личния му живот обаче, той отказа всякакви коментари.

В първия епизод на предаването "Диалог" специален гост беше Калин Врачански. Той стана изключително популярен след като изигра ролята на Камен Касабов в сериала "Стъклен дом". Така момчето от село Роман спечели сърцата на хиляди фенове и най-вече фенки.

Един от по-любопитните въпроси, на които блондина трябваше да отговори бяха свързани с колежката му Елена Петрова. Той допълни, че я харесва като жена, но отношенията им са чисто професионални. За личния си живот Калин не пожела да говори, само заяви, че не е привържаник на брака и едва ли скоро ще стане. Загубил е романтиката в себе си, но се надява някой ден отново да бъде романтичен.
До скоро медиите го спрягаха, че все още е обвързан с актрисата Силвия Петкова. Тази връзка обаче явно е стара история и на този етап красавеца игнорира всякакви опити на хората да се "ровят" в личното му пространство.

Едно от хобитата, както повечето негови почитатели сигурно знаят, това е мотора. Заедно с Асен Блатечки са големи запалянковци на високите скорости и пустите места за почивка.

Въпреки ангажиментите в българската сага номер едно засега, Врачански работи по нова постановка, която ако стане добре обеща да представи и на публиката в Плевен.

Цялото интервю можете да гледате тук: http://vimeo.com/29263072


Снимка - http://www.google.bg

1 коментар:

Анонимен каза...

Bravo bonbon! Sash!