понеделник, 10 октомври 2011 г.

Радина нарече папараците "страхливци"

Сиана от "Стъклен дом" гостува при Слави в края на миналата седмица. Там актрисата сподели своите болки спрямо жълтата преса у нас и призова приятелите й да не я четат.

От две седмици насам сценаристите на Дългият стартираха рубриката "Жълтата гостенка". Така всяка петък вечер екипа коментира статии от сайтове и вестници и дава отчет на публиката. В първият епизод гост беше водещия Юксел Кадриев, на когото му беше дадена възможност да се защити след като бившата му съпруга го изкара "хомосексуалист" и "връзкар" в предаването "Горещо" по Нова ТВ.

Този петък протежетата на Трифонов поканиха Радина Кърджилова, която макар и отскоро на екран е замесена в какви ли не интриги. Видимо притеснена младата актриса сподели, че й писна да я "слагат" с кого ли не. В пресата се писало, че е любовница на всички от сериала "Стъклен дом", както и на колегата й Деян Донков. След това папараците я изкарали, че е пияница, наркоманка и дори депресиите можели да са причина красавицата да посегне на живота си.

Момичето помоли близките и приятелите си да не четат тези лъжи. Като човек, който от години има вземане-даване с жълтата преса Слави й каза, че това няма как да се случи. Той се опита да я успокои и да й даде някой друг съвет. По всичко си личеше обаче, че една от най-популярните и новоизгряващи звезди у нас е в шок заради "боклуците", с които я заливат българските медии. Единственото, което Радина успя да каже на хората, които пишат "клюки" по нейн адрес беше, че са "страхливци".


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: