понеделник, 24 октомври 2011 г.

Излезе новият албум на Coldplay

От днес феновете на бандата могат да си закупят новата им компилация. Интересното е, че освен в музикалните магазини, албума е пуснат за продажба и в интернет.
Това е петият студиен албум за момчетата. Той се казва "Mylo Xyloto". По всичко си личи, че групата е решила да твори и да издава проектите си през три години.  През 2008г. меломаните бяха зарадвани с "Viva la Vida", а през 2005-та с "X & Y". На практика това означава,че през 2014-та почитателите могат да очакват нещо ново от тях. 

В новият им албум има 14 песни, от които и хита им с Риана - "Princess Of China". До този момент публиката се наслади на видеото към парчето "Every Teardrop is a Waterfall", което е доста цветно и нестандартно.

В интервю за британско радио вокала и барабаниста на Coldplay заявиха, че бандата е създадена от добри приятели, между които има химия. Крис Мартин и Уил Чемпиън допълниха, че ключа към успеха е уникалността им. Те искат да покажат нещо свежо. 

Това, който ги държи вече 15г. заедно е именно отношението им към негативните слухове по техен адрес. Относно критиките, музикантите считат, че въпреки болезнената истина е добре човек да се вслуша в съветите на околните и да работи върху себе си, разбира се, ако е необходимо.


Снимка - http://www.coldplay.com/

Няма коментари: