петък, 21 октомври 2011 г.

Jessie J: Повечето артисти днес са поставени лица

Според британката в наши дни на все повече изпълнители им се нарежда какво да говорят, как да се обличат и какво да пеят. Джеси е горда, че сама пише текстовете на песните си.
Освен, че пише собствените си песни, певицата помага и на други свои колеги. Така например тя е написала текста към песента на Miley Cyrus "Party in the USA". По думите на Джеси Джей парчето станало хит и то без да е нужна намесата на мениджър, който да им казва как трябва да стават нещата. 

В момента изпълнителката се възстановява от травмата, която получи на крака си, но въпреки това не спира да работи. Наскоро излезе видеото й с Джеймс Морисън "Up". Джеси  е написала текст за Бритни Спиърс и дори блондинката да не го хареса, момичето от UK се закани да направи нов докато известната поп гърла не го одобри. 

Джеси Джей казва още, че на първо място се чувства като писател, след това като артист. Тя не е осъзнавала колко и какви роли трябва да поеме, когато е започвала своята кариера. 
Пред Scotsman.com звездата споделя: "Това е все едно да работиш на десет места едновременно. Искам да съм певица, но сега трябва да съм модел, говорител и т.н." 




Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: