четвъртък, 20 октомври 2011 г.

Риана рекламира дрога в новото си видео

Дългоочакваният клип към песента "We found love" беше публикуван преди минути в интернет. Дали обаче изпълнителката няма да има отново проблеми с властите заради него?
В песента се говори за това, че двама души намират любовта на най-необичайните и отчайващи места. Във видеото Риана си партнира с рус мулат, който много прилича на бившото й гадже Крис Браун. 

Най-шокиращи са кадрите, които показват как двойката употребява екстази, а малко по-късно се напушва. Определено това поведение не възпитава добро в подрастващите. Не е изключено певицата да има проблеми с полицията и от музикалните телевизии да забранят новия й продукт.

Самата Rihanna споделя в социалните мрежи, че това е най-дълбокия й проект. Разказва, че любовта може да действа като наркотик за човека. Да има своите добри и негативни последици. Това била идеята на парчето.

Припомняме ви, че преди година в някои крайща на света беше спрян клипа на "S&M", с предтекст, че звездата демонстрира прекалено освободено поведение и подбужда младите към разврат. Тогава и родители на тинейджъри в САЩ искаха същото видео да слезе от екрана. Какво ще стане с новата продукция на момичето от Барбадос? Ще разберем тепърва.

Тук можете да видите за какво става дума: http://www.youtube.com/.


Снимка - http://www.youtube.com/

Няма коментари: