четвъртък, 27 октомври 2011 г.

U2 си дават почивка

След турнето "360 градуса", което продължи близо две години, бандата е решила, да забави малко темпото и да си даде временна почивка.
В края на тура, който приключи през юли, Боно имаше сериозни проблеми със здравето си. Фронтменът на легендарната група беше приет в болница в Монако, където е бил прегледан от специалисти, които са му препоръчали да си почива повече. Дали пък това не е причината U2 да се разделят за неизвестен период от време?!

Ирландецът споделя пред сп. "Rolling Stone", че в момента има нужда от повече свободно време, което да прекарва със семейството си. Останалите момчета от бандата разкриха, че най-рано след година феновете могат да очакват нови проекти от тях. Има голяма вероятност и това да не стане. 

Tурнето им, което би всички рекорди започна юни 2009г. и свърши през юли 2011-та. Tака зад гърба си рокаджийте имат 110 концерта в 30 държави и над 7 милиона почитатели, които са ги посетили.
 
Най-новата вест около музикантите е, че скоро ще излезе двоен диск "U22" с кадри от лайфовете и друга компилация "U2360°", която ще съдържа последния сетлист от  мегасъбитието. 


Снимка - http://www.u2.com/

Няма коментари: