вторник, 11 октомври 2011 г.

Група "Авеню" открива Белослава

Тази неделя в предаването "Неделя по три" специален гост беше една от най-обичаните поп певици у нас. Именно там зрителите разбраха за първите стъпки на Бубето на музикалната сцена.

Малцина знаят, че Белослава е пяла естрадни песни и е участвала в музикалния конкурс "Златен орфей" през 1998г. Друг интересен факт в биографията й е, че момчетата от българското дуо "Авеню" я откриват и продуцират нейните проекти цели пет години. Освен това, тя е била голяма фенка на маестро Живко Петров и е ходила редовно на негови участия. Така една вечер къдравелката помолила шефа на клуба, в който свирил той да я запознае с него. Първите думи, които казала тогава на музиканта били: "Аз искам да пея с тебе". Така започва и съвместната им работа.

Певицата сподели пред Камен Воденичаров, че се е учила изключително много от Живко през годините. Влияние в кариерата й са оказали и изпълнители като Шаде, Уитни Хюстън, Джордж Бенсън, Джил Скот, Бари Уайт и други.

Белослава допълни, че не може да издава албуми всяка година, както правят много певици от поп-фолка. Съвсем скоро ще излезе и новата й компилация, която ще носи името "Когато има защо...". По думите на музикантите феновете трябва да са готови за "тайфун". Аранжиментите ще са дело на маестро Живко Петров и Антони Рикев.

Талантливата изпълнителка отново не пропусна да изкаже възмущението си, че в България няма телевизия, която да върти клиповете на родните ни звезди и техните неща могат да се гледат единствено по интернет. Според известният пианист пък: "музиката има за цел да образова, да изгражда характера на слушателите, но напоследък у нас тя е изменила своето предназначение и хората само "щракат с пръсти" на нея."

След кратка почивка през летните месеци, този петък меломаните ще могат да се насладят на творчеството на Бубето и екипа й в София Лайв Клуб, а забавленията и танците ще са гарантирани.


Снимка - http://www.google.bg/

1 коментар:

urbino каза...

Aйде де ,БУБЕ!
ИСКАМ ТОЗИ НОВ ДИСКА,МАМА МУ СТАРА,четири години го чакам,егати чакането,жена си намерих,ожених се,деца ми се родиха,пораснаха и научиха 2 езика,а аз още си те чакам.......