петък, 28 октомври 2011 г.

Белослава: Не съм джаз певеца

Бубето беше специален гост във вечерното шоу на БНТ "Денис и приятели". Там тя разкри, че не й харесва да я наричат джаз певица.
Още при влизането си Белослава направи комплимент на Денис за студиото и предаването му. Тя била впечатлена от факта, че имало движение и хората се разхождат свободно по време на шоуто. Така водещият и изпълнителката седнаха на земята и интервюто им премина като разговор между приятели. 

Бубето сподели, че не й е приятно да я наричат джаз певица. Тя обясни, че свири с джаз музиканти, но стила й е по-скоро соул, ритъм и блус. Освен това, след шест години прекъсване през декември ще излезе новият й албум, който се казва "Когато има защо..."
Дамата с къдравата коса, не скри желанието си за Коледа да направи концерт в Народния театър "Иван Вазов" и евентуално национално клубно турне. За да се случи това обаче е необходим спонсор.

Любопитно беше признанието й, че е била два пъти на концерт на Шаде. Един път във Великобритания и втори път в САЩ, като на този в Америка се е разиграл истински екшън. Българите са нямали билети и са прескачали оградите на стадиона, за да влязат нелегално. Колата, с която се придвижвала звездата до сцената минала буквално на метри от Белослава и компания. Така нашето момиче се срещнало със своята музикална икона за първи път.

Цялото интервю можете да гледате тук: http://bnt.bg/bg/


Снимка http://www.google.bg/

Няма коментари: