петък, 14 октомври 2011 г.

Ne-Yo стана татко за втори път

На 10 октомври се роди второто дете на певеца. Все още не са ясни пола и името на бебето.

На 8 октомври се състоя трибюта посветен на Майкъл Джексън. Това беше и причината Ne-Yo да бъде във Великобритания и буквално "разби" публиката с изпълнението си на "Billie Jean". R&B звездата сподели, че за него е било голяма привилегия да се включи в подобен проект в памет на Кралят на поп музиката.

Два дни по-късно, музиканта отново имаше повод за радост. Годеницата му роди второто им дете. В края на миналата година, Мониета Шоу, която е шеф на бутик в САЩ и 31-годишният изпълнител станаха родители на Мадилин Грейс. Тогава щастливия татко написа в социалните мрежи, че се чувства все едно се е влюбил за първи път.

Относно това каква трябва да бъде жената до него, Ne-Yo отговори пред USmagazine.com, че не иска някоя, която да е с него само заради парите. Неговата майка е работела на шест места едновременно, само и само да е сигурна, че децата й имат всичко необходимо. Това е и типа жена, за която той иска да се ожени. Така преди месец певеца предложи брак на приятелката си и въпреки разделите и събиранията им, по всичко си личи, че в момента двамата са по-близки отвсякога.



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: