сряда, 26 октомври 2011 г.

Алекс Сърчаджиева е мислила за самоубийство

Актрисата, сподели в предаването "Горещо" този уикенд, че след загубата на единствения й близък човек - Пепа Николова, е нямала смисъл в живота.
Александра Сърчаджиева, която в момента е и водеща на предаването "Фермер търси жена" призна пред Венета Райкова, че е жива благодарение на нейните приятели. Те не са я оставяли и за миг сама, защото вероятността девойката да посегне на живота си била голяма. Загубва майка си на ранна възраст - била е на 22 години.
"Животът ти спира, ужаса не може да се опише, просто е страшно. Останах сама като куче. Не виждах смисъл да вървя напред, не знаех за какво трябва да се боря."

Въпреки трагедията в личен план, сега младата актриса е щастлива, защото е майка на малката София. Тя е плод от любовта им с Иван Ласкин, който вече има един развод зад гърба си. Алекс разказа какви са били първите му думи, когато я видял за първи път и че най-дългия период, когато не са били заедно е пет дни.

Освен това, блондинките си поговориха и за селския начин на живот. Стана ясно, че фермерите у нас не са стари, потни чичковци, а има много красиви и умни млади мъже, които изкарват прехраната си сред природата. Заради снимките се налагало на грижовната и любяща домакиня да пътува често извън столицата. Зад кадър, тя била с бебе на ръце и дори при температура от 40 градуса през лятото, екипа работел без прекъсване. 
Според Сърчаджиева, обществото ни е станало толкова изнервено и болно, че хората са започнали да се държат като олигофрени. Българинът се изморил да гледа просташки шоута, затова и момичето се съгласило да води този формат, понеже той бил с положителен заряд. 



Снимка - http://play.novatv.bg/

Няма коментари: