четвъртък, 9 август 2012 г.

"Отмъстители 2" излиза през 2015-та

След три години ще бъде пусната втората част от филма. Екипът има шаблон за съдържанието.
"Отмъстителите" 2 изглежда ще излезе на 1 май 2015-та година. Това счита писателят на сюжета Джос Уедън. Той споделя пред МТВ, че Марвел има вече виждане за нещата и за това, което той иска да напрвят. Броят на актьорите ще бъде огромен. Това е и причината лентата да не е готова скоро и всичко зависи от свободното време на всеки от артистите.

Робърт Дауни младши пък отново ще влезе в титулярната си роля в "Железният човек 3" през 2013 година. Крис Еванс ще се завърне като главен герой в "Капитан Америка: The Winter Soldier" през 2014-та и Крис Хемсуърт ще участва в продължението на 'Thor: The Dark World' отново през следващата година. 

 
Според експерти, красотата на "Отмъстителите" се крие в това, че в него участват много хора дори ако на някой се наложи да снима паралелно и друг филм, актьорите могат да съчетават нещата и да съсредоточат в няколко характери, а не само в един.
В краят на миналата седмица директорите на продукцията подписаха договор с телевизията АВС, където да бъдат излъчени най-новите проекти на Марвел.


Снимкаhttp://www.google.bg/

Няма коментари: