вторник, 28 август 2012 г.

Том Харди и Леонардо ди Каприо ще продуцират филм за животни

Артистите ще се съюзят в един общ проект в защита на животните. Лентата ще е с цел да се намали бракониерството.
Том Харди, Леонардо ди Каприо и Тоби Магуайър ще работят по новият филм. Идеята дошла на британеца, който имал познат в Special Forces. Освен всичките си ангажименти, боецът разследвал и се включвал активно в борбата с бракониерството в Южна Африка. Това накарало актьорът да се замисли и заедно с колегите му  решили да продуцират проект с подобен сюжет. Разбира се, Warner Bros. ще бъде копродуцент.

 В Холивуд вече се говори, че проекта ще е сходен с този на Стивън Содърбърг "Трафик", в който се разказваше за войната с наркотиците. В сценарият на звездното трио ще се разгледат редица направления включително и борбата на бракониерите за земи в Африка и се стигне до това как животинските кожи достигат в модните къщи в Париж

За момента не е планирано нито един от тримата да участва във филма. Директорите на продукцията търсят сценарист и не е изключено да включат роля и на някои от артистите. Том и Лео вече са работили заедно в "Генезис". Ди Каприо и Магуайър пък са дългогодишни приятели, но рядко са си партнирали на екрана. Следващата година ще излезе "The Great Gatsby", който по изключение е с тяхно участие. 


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: