понеделник, 20 август 2012 г.

Риана: Крис Браун беше любовта на живота ми

Певицата шокира всички фенове, след като призна, че все още обича бившият си любим и че след инцидента през 2009-та, тя го е съжалявала.
Наскоро изпълнителката разведе Опра Уинфри в Барбадос. Сега журналистката си връща жеста и покани красавицата в нейното предаване. Освен, че споделиха колко прекрасно е родното място на Риана, когато стана въпрос за личния живот на звездата, тогава зрителите останаха изненадани.

Рири разкри, че все още обича Крис, който й нанесе сериозни телесни щети преди три години. Това беше и причината властите да му забранят да се доближава до нея за известен период от време. Ограничението обаче приключи в края на февруари тази година и двамата са били засичани заедно на публични места и определено отношенията им са били доста близки. 

"Едва ли мога лесно да забравя всички добри моменти, които сме имали заедно. Мисля, че той беше любовта на живота ми.", заяви певицата. Почти през сълзи тя допълни, че те все още са близки приятели и че все още се обичат и най-вероятно винаги ще се. 

Разбира се, от тези думи на всички им стана ясно, че не е изключено скоро звездната двойка отново да се събере. Цялото интервю можете да гледате тук: http://www.true-magazine.com/.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: