петък, 31 август 2012 г.

Чарли Шийн искал да играе "Spider-Man"

Продуцентската компания и актьорът прехвърлят един на друг вината за провалената идея. Той искал да купи правата върху книгата и да се появи на големият екран, но това така и не станало.
Чарли Шийн винаги е искал да играе във филма за супергероя. Пред американска телевизия звездата разкри, че когато е говорил с директорите на продукцията е бил по-млад и представил себе си като идеалният за ролята на Спайдърмен. 

"След няколко години ще бъда твърде стар, за да играя Питър Паркър. Те казаха: "Да, ние просто мислим, че карикатурите и комиксите нямат бъдеще." И аз казах: "Но това е "Spider-Man". Аз съм съвършен." Имах един човек, който щеше да получи правата за мен, но това така и не се случи", допълва артистът. 

Въпреки обещанието от страна на компанията, Шийн да има търпение и да чака, той бил доста ядосан след цялата история. Преди време той беше уволнен от сериала "Двама мъже и половина" поради подобна причина, че обиждал и спорил с екипа на сапунката. 

В момента актьорът се снима в нова сага "Anger Management". Първите десет епизода имали голям успех и целта на сценаристите била да откарат до 90, което означавало, че в следващите две години любимеца на публиката ще бъде ангажиран основно с този си проект. 


                                                                                      Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: