петък, 10 август 2012 г.

Бионсе и Джей Зи са най-богатата звездна двойка за 2012-та година

Музикантите са най-високоплатената двойка за тази година. Това разкри списание "Forbes" в своята ежегодна класация.
Дуото е спечелилo общо 78 милиона долара през миналата година. Бионсе въпреки бремеността си взела 40 милиона щатски долара само от продажби на албуми докато съпругът й получил с два милиона по-малко макар да издаде нов албум и да направи турне заедно с Kanye West. Освен това на семейството им се роди първата рожба Blue Ivy, покрай която също се вдигна доста шум. 

На второ място остават Том Брейди и жена му супермодела Жизел Бюндхен, които са натрупали общо на 72 милиона щатски долара

Трети в списъка са футболистът Дейвид Бекъм и съпругата му модния дизайнер Виктория Бекъм, които имат общо 54 милиона. Въпреки изявите на семейство Бекъм около Олимпиадата в Лондон, явно ангажиментите им не съм им донесли голяма печалба.  

Брад Пит и Анджелина Джоли очудващо са четвърти с 45 милиона, като се има в предвид, че съвсем скоро ще се оженят, но явно медийния интерес към тях не е толкова огромен или поне не им носи допълнителни доходи. На пето място са Уил Смит и Джейда Пинкет с 40 милиона долара приходи. 


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: