вторник, 7 август 2012 г.

The Game отмени участие в Япония

Рапърът си счупил дясната ръка докато играл баскетбол. Това е и причината той да не иска да излезе на сцената в страната на изгряващото слънце.
The Game просто се забавлявал с компания, но за съжаление станал инцидент. Той паднал по време на играта и някой от останалите играчи го настъпил по ръката. Нараняването му не било толкова лошо - само счупен палец и навехната китка. Уви, това е достатъчно за един певец, за да отмени концерт. Разбира се, някои ще кажат, че има стойки за микрофони и ако наистина изпълнителят държи на публиката би излязъл и по този начин на сцената. 

Както повечето звезди и рапъра не пропусна възможността да се оплаче на феновете си в социалните мрежи. Той написа в туитър: "Извинявам се на почитателите си в Япония и на всички, които ще посетят фестивала Monster Vibe. За нещастие, няма да мога да присъствам на шоуто поради травма. Освен това скоро ми предстои операция и вземам лекарства. Заради това не съм в състояние да пътувам."

Въпреки че американеца няма да успее да се включи в програмата, меломаните в страната на изгряващото слънце ще могат да се насладят на други хип-хоп легенди: Ice Cube и WC. 


Няма коментари: