вторник, 14 август 2012 г.

Kenny G се развежда

Жената на музиканта е подала молба за развод. Това става факт след 20-годишен брак. 
Причината за раздялата на двойката е непреодолими различия. Линди Бенсън-Горлик и Кенет Брус Горлик имат две деца. Интересното е, че те ще искат съвместно попечителство за 14-годишният им син - Ной. Саксофонистът обаче не желае да плаща издръжка на бившата си половинка. Другото им дете е на 17 години и се казва Макс, но не става ясно дали ще се борят за родителските права и за него.

45-годишният музикант, който има зад гърба си около 50 милиона долара е посочил в документите по развода си, подадени на 9 август, че той и Линди имат предварително брачното споразумение. Двамата бяха разделени от януари насам, когато дамата подава молба за законна раздяла. Адвокатът, който ще представлява Кени преди това е работил и с други звезди като Ким Кардашиан, Бритни Спиърс и Кристина Агилера.
 
Американецът е един от най-известните и успешни джаз музиканти на всички времена и държи световния рекорд за на най-продължително свирене на саксофон - 45 минути и 47 секунди. Освен това има няколко инструментални солови албуми, има общи проекти с имена като Уитни Хюстън, Франк Синатра и Андреа Бочели


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: