петък, 24 август 2012 г.

Лени Кравиц идва в София през 2013-та

Месец преди да дойде за втори път у нас, изпълнителят разочарова хилядите си фенове, но обеща да се върне догодина.
Концертът, който трябваше да се състои на 30 септември в зала "Арена Армеец" ще бъде отложен с година. Това се налага понеже Лени се снима в драмата "The Butler", който ще излезе по кината 2013-та.

Музикантът има договор с компанията и не може да отмени ангажиментите си. Той обаче публично се извини на почитателите си в България чрез социалните мрежи и сподели, че ще насрочи нова дата за лайв у нас.

"Много се надявах да дойда в София, но за съжаление трябва да отложа концерта си там. В момента съм в Ню Орлиънс, където работя по филма The Butler. Снимките се проточиха, а съм задължен по договор да присъствам на тях до края. Обещавам, че ще се върна през следващата година. Надявам се да се видя с всички вас през 2013 г. С обич, Лени”, написа той в туитър.

Организаторите на събитието съобщиха, че в края на идния месец закупените билети ще могат да се върнат от мястото, където са закупени. Колкото до тези, които са взети от интернет, може да посетите офис на  Eventim, там също ще връщат пари.



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: