четвъртък, 23 август 2012 г.

Aврил Лавин и Чад Крюгер се сгодиха

Музикантите обявиха новината преди дни. Феновете и на двамата са доволни, тъй като те си подхождали изключително много и имали еднакви интереси.
Въпреки че са заедно едва от шест месеца, отношенията им явно отиват към своят щастлив завършек. Алтернативното момиче и фронтмена на "Nickelback" се запознават по време на работа по петият албум на изпълнителката. 

Пред канадското списание "Hello!" певеца споделя, че бил сигурен, че ще се влюби в Аврил понеже в нея имало нещо толкова силно, че той никога няма да може да го забрави. От своя страна пък 27-годишната дама разкрива, че любимият й много я разсмива и се грижи за нея във всяко едно отношение, бил изключително внимателен.  
Все още няма обявена дата за сватбата им, но близки до двойката твърдят, че са много щастливи, имайки еднакви ценности около музиката, която ги сплотявала още повече. 

Това ще е вторият брак за Лавин, преди три години тя беше омъжена за певеца на "Sum 41" Дерек Уайбли. След него красавицата имаше връзка с телевизионната звезда Броуди Дженър, с когото се разделиха в началото на годината. За сметка на това пък за канадеца този ще е първия му брак. 


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: