вторник, 5 февруари 2013 г.

Брус Уилис: Ема е шефът

Актьорът призна, че слуша жена си за почти всичко, което тя му каже. Той се допитвал за много неща до нея и нейното мнение било много ценно за него.
Брус има дъщеря на девет месеца от сегашната си съпруга Ема Хеминг. Той разкри, че почти три години дамата има пълен контрол в отношенията им. Тя била шефа и по-умната от двамата.

Актьорът не може да скрие любовта и признанието, което има към жена си и освен всичко останало тя била и страхотна майка. Мейбъл е 4-тата дъщеря на звездата, от бившата си съпруга Деми Мур тя има още три деца. 
 
Уилис заяви в интервю за вестник "
Daily Mirror": "Имаше време, когато аз не знаех какъв тип възрастни ще станат, но те се превърнаха в наистина много големи жени с голям морал и етика. Те са мили, учтиви и интелигентни. Не мога да съм по-доволен.". 

Относно личния и професионалния си живот Брус споделя, че работата не пречи на това да отделя време за малкото си момиче. Той обича да играе и да се забавлява с нея макар вече да е на 57 години.

"Имам чувството, че имам същото количество любов, което мога да има, ако не и повече. Харесва ми ранното ставане и грижите, които трябва да полагам за Мейбъл. Това е много вълнуващо и ме прави много щастлив.'', допълва още артиста. 




Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: