петък, 8 февруари 2013 г.

Misha B записва с Emeli Sandе

20-годишната рапърка, която беше финалистка в британския "X Factor" през 2011-та ще издаде пилотния си албум. В него ще има и колаборация с Emeli Sandе.
В първия си албум Миша ще включи песни с много електронно звучене и ще има няколко дуетни изпълнения. Дискът се очаква да излезе на пазара през лятото на 2013-та година. 

Талантливата млада девойка с вълнение споделя, че е участвала в написването на общата им песен с Emeli. По думите на Misha B, тя е много готина и вдъхновяваща личност. Не спира да пътува и да носи послания чрез музиката до хората. Двете дами са се срещали няколко пъти и явно работата им спори.

Миша е била на два пъти в топ 20 класацията на Великобритания с хитове си "Home Run" и "Do You Think of Me". Певицата обеща, че новите й проекти са отражение на живота й и това колко бързо е станала популярна.

Тя добави: "Това е аудио дневник на живота ми досега. Албума ще носи името "Misha-ful", защото напълно отговаря на мен. Имам чувството, че когато излезе хората ще придобият по-ясна представа за мен самата като артист."


В момента творчеството на британката е достъпно на Xbox.com. Това е безплатна услуга, която предлага сваляне на милиони песни за Xbox и Windows 8 устройства


Снимкаhttps://www.google.bg/

Няма коментари: