петък, 1 февруари 2013 г.

Timbaland подписва договор с Jay-Z

Известният рапър и продуцент подписа споразумение с Roc Nation label. Това е станало на 30 януари, а компанията обяви новината в интернет.
От сега нататък мъжът на Бионсе ще управлява проектите на колегата си. Явно този съюз се подготвя от известно време понеже наскоро се появи най-новата песен на Джъстин Тимбърлейк, чийто продуцент е именно Тимбърланд, а в парчето взема участие и Джей Зи.

В официалната страница на лейбъла пишеше следното: "Бихме искали да приветстваме Timbaland в семейството на Roc Nation!"

Jay-Z, който основава музикалната компания през 2008г., също публикува малко странен пост: "Hola Hovito". И аз няма да се откажа от бийтовете".
 
Timblaland се присъединява към редица имена в шоубизнеса като Риана, MIA, Santigold, Мелани Фиона, Wale, Марк Ронсън и Шакира. Организацията управлява и композитори, продуценти, диджеи, инженери и миксери.
Протежета на Jay-Z са J. Cole, Уилоу Смит, R&B певицата Бриджит Кели, Jay Electronica и британска изпълнителка Rita Ora. 

От своя страна пък Timbaland става известен през 90-те години със съвместната си работа с Миси Елиът и Aaliyah. Той е правил музика и за Джанет Джексън, Ъшър, Nas, Eminem, Nelly Furtado, Ludacris, Дженифър Лопес, Джейми Фокс, MIA, One Republic, Крис Браун, Джъстин Тимбърлейк и Jay-Z.

Последният самостоятелен албум на
Timothy Zachery Mosley е "Shock Value II" е издаден през 2009-та. Ето защо през 2013-та ще очакваме много и нови изненади от него.



Снимкаhttp://www.latimes.com/

Няма коментари: