петък, 15 февруари 2013 г.

Kanye West записва песен с Will Smith

Музикантите работили по общото парче докато били заедно на карнавала в Рио. Целта на проекта е да се отдаде почит към Южна Америка.
Въпреки че скоро ще става баща Kanye West не спира да пътува и да работи. Най-новото предизвикателство пред него е дуета му с мъжа в черно. 

Звездите се събрали в Бразилия по повод фестивала. Те се срещнали в студиото на DJ Batutinha - продуцент и близък приятел на певеца Налдо. Така те решили, че могат да посветят фънки парче на неочакваната им среща в топлата страна. 

Пред бразилски сайт Его известния диджей казва: ''Kanye търсеше и искаше да научи повече за фънк звученето в Рио де Жанейро. Мой приятел ни насочи един към друг."

Така рапъра и актьора неусетно се озовали в студиото, където били запознати с работата на Налдо. Неговите песни чупят всички рекорди по сваляне в интернет, което несъмнено го прави един от на харесваните бразилски поп изпълнители. Това била причината и Kanye West да се съгласи да запише песен с Will Smith там.

Проектът ще бъде довършен в САЩ, след което ще бъде изпратен до Бразилия, където
DJ Batutinha ще му предаде бразилски ритъм. Продуцентът се надява, че в най-скоро време песента ще добие популярност. В момента обаче той е съсредоточен върху работата по следващия албум на Налдо, в който въпросната колаборация може да бъде включена.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: