вторник, 19 февруари 2013 г.

Led Zeppelin се събират през 2014-та?

Робърт Плант намекна, че феновете могат да очакват легендите на рока да се качат отново на една сцена догодина. 
Фронтменът заяви, че крайното решение остава в ръцете на Джими Пейдж и Джон Пол Джоунс. В интервю за австралийска телевизия той допълни, че няма планове за идната година. 

Това е първият път, когато публично се загатва, че Led Zeppelin могат да се съберат отново и да направят турне. Последният концерт на групата беше в Лондон през 2007-ма година. 

Плант обясни, че знае, че много от почитателите им чакат подобен съюз, но всичко зависи от неговите колеги. огава ще трябва да говорите с Пейдж и Джоунс, защото аз съм свободен през 2014-та.". 

Преди 6 години музиканта беше категоричен, че няма време за подобна идея, защото е зает да прави музика с Алисън Краус и по-късно с "Band of Joy". Той явно е променил становището си и има желание да бъда част от легендарната група.

Барабанистът Джейсън Бонъм, синът на покойния барабанист на групата Джон Бонъм, впоследствие разкри, че бандата е "много близо" до турне, но без емблематичния си фронтмен. От своя страна пък певеца се ядоса на журналистите, защото по време на пресконференция по повод ДВД-то "Celebration Day" не спряха да питат дали и кога  Led Zeppelin ще се съберат отново. 

По всичко личи обаче, че сега всичко зависи от Page и Jones.


Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: