вторник, 12 февруари 2013 г.

Пенелопе Крус е отново бременна

Спекулациите, че актрисата очаква второто си дете се оказаха истина. Новината съобщи лично тя пред испанска телевизия.
38-годишната дама, която е омъжена за актьора Хавиер Бардем, потвърди пред испанската телевизия TVE, че е бременна. Тя не скри радостта си и призна, че е изключително щастлива и развълнувана, че ще става отново майка. 

Това ще е и причината звездата да не присъства на наградите за испанско кино "Гоя", които ще се състоят на 17 февруари в Мадрид. Двойката вече има двегодишен син - Лео. Освен това в началото на януари по-малката сестра на Пенелопе - Моника Крус обяви, че очаква първото си бебе, след като е използвала сперма от анонимен донор. Така новороденото на семейство Бардем ще има и братовчед в най-скоро време.

Актрисата, която от две години е щастливо женена споделя пред списание "Vogue", че майчинството е "революционен опит" и добави: "Това е най-добрият начин, по който мога да го опиша..когато видите това лице се променяте завинаги."

Въпреки че 2013-та не се оказа толкова натоварваща от към ангажименти за Хавиер, той наскоро завърши снимките по "The Counselor", в който участва заедно със съпругата си, Брад Пит и Майкъл Фасбендер. От своя страна пък Крус приключи работата си в инди-комедията "I am so excited". 


                                                                                   Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: