понеделник, 13 май 2013 г.

Гуинет Полтроу отваря ресторант

Актрисата възнамерява да отвори заведение за здравословно хранене. След като издаде няколко наръчника по темата дамата явно е решила, че това е следващата крачка.
Красавицата мисли да допринесе в Лондон част от калифорнийските си рецепти. По този начин Гуинет представи новата си идея в обществото, а до момента гозбите си най-често ги предлагала на Крис Мартин. 

"Бих се направила изискан калифорнийски ресторант в Лондон като в него ще се предлагат само здравословни салати, които съм ги описвала в книгата си, както и бургери с риба тон, сьомга и такос.", споделя актрисата.

Тя признава още, че по времето, когато съпруга й бил фокусиран върху турнето на групата, е имала повече възможност да пробва различни рецепти. Разбира се, най-вече е наблягала на органичната храна, без никакви токсини. Така се родила и идеята за книгата за рецепти.

Блондинката е критикувана не веднъж за строгия режим на хранене, на който подлага децата си. Според нея, сина й, имал екзема на кожата, но след като се хранел с кафяв ориз и специален вид паста,
състоянието и здравето му значително се подобрили. 


                                                                               Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: