сряда, 15 май 2013 г.

Поли Генова с дебютен албум

След толкова години на сцена, сега дойде момента, в който талантливата дама изкарва първата си компилация. Тази вечер е промоцията на "1, 2, 3" в София Лайв Клуб.
Днес в сутрешния блок на Нова телевизия чаровната певица представи новото си видео към песента "За нас". Там обяви, че с продуцентите и от музикалната формация "Бон-Бон" са работили дълго време докато проекта й стане реалност. 

С нова визия - руса коса и розово-червени кичури Поли с усмивка на лице сподели, че албума е нейна сбъдната мечта. В него участие вземат още момичетата от "Латида", с които направиха "Солени дни", момчетата от X Factor "Voice of boys" и режисьора Шошо, който рапира в парчето "Шот". 

Най-новата песен на изпълнителката е посветена на една изключителна кауза - за борба с рака на маточната шийка. Режисьор на клипа "За нас" е Драго Шолев, а снимките са заснети в изоставен жп завод. Видеото е много въздействащо и социално ангажирано. Очаква се след промото то да бъде качено в интернет. 

Пред Павел Владимиров блондинката призна още, че е нямала възможност да следи Евровизия, но пожелава успех на Елица и Стоян, които утре ще участват във втория полуфинал на музикалния форум. Генова разкри и последния гаф, който е направила на концерт в Разград, където приветствала публиката с думите: "Здравейте, Търговище."



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: