понеделник, 20 май 2013 г.

Eve записва албум във Великобритания

Въпреки че певицата издаде наскоро четвъртия си студиен албум "Lip Lock", има желание да запише следващия си такъв в Обединеното кралство.
Рапърката, която в последно време се беше загубила от музикалната сцена, мисли скоро да изненада феновете си с още една нова компилация. Откакто живее в Англия тя е изключително вдъхновена от британските си колеги и иска да се възползва от всяка възможност що се отнася до музикални проекти. 

Еve споделя пред британския сайт  BANG Showbiz следното: "Не обичам един изпълнител, а цялото музикално движение - от Alphabeat до дъбстеп, който е много нашумял напоследък. Обичам различни видове музика."

Звездата, която първоначално беше продуцирана от Сони мюзик, вече има собствен лейбъл FTR Music. Както повечето музиканти след проблеми с ръководството на компанията, певицата решава сама да дърпа конците. 
"Има много работа. В същото време се чувствам добре като артист, взимам решения сама, не трябва да се съобразявам с кои хора да работя."

В момента американката е на турне, което започна от Копенхаген. Това е първата обиколка на талантливата дама от 15 години насам. 


Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: