вторник, 28 май 2013 г.

Emeli Sande: Трудно се работи за Jay-Z

Певицата не крие, че не е било лесно да се работи с мъжа на Бионсе. Продуцентът и британката реализираха саундтрака на Баз Лурман към филма "Великият Гетсби".
26-годишната изпълнителка признава, че е била под голям натиск от страна на Джей Зи. Emeli записа кавър към песента на Бионсе "Crazy In Love". Това е и причината рапъра да е доста критичен и стриктен към британската им колежка. 

Певицата каза пред МТВ: ървоначално беше доста трудно, защото Jay-Z е изпълнителен продуцент. Но е голяма чест да за мен да участвам в подобен проект и беше много, много забавно на премиерата и всичко си дойде на мястото. Не съм срещала Бионсе, но се запознах със съпруга й. Те наистина разбират какво правят." 

Младата дама е развълнувана от факта, че песента "Next to me" стана световен хит и е особено харесвана в САЩ. По нейните думи, пробив е, че сингъла стана популярен във Великобритания, а сега започва да става известен и по други държави.

"Нещата се променят много, когато хората започват да слушат музиката ти и живота ти се променя. Последните две години бяха наистина много успешни за мен.", добавя Санде. 


Снимка - "Импулс"

Няма коментари: