четвъртък, 23 май 2013 г.

Rick Ross и Ciara идват в България

Новината е съвсем прясна и за минути заля мрежата. Организаторите на българските хип-хоп награди 2013 ще направят първия  хип-хоп фест у нас.
Първият по рода си форум в България ще мине под мотото 359 Hip Hop Fest 2013. В него в продължение на няколко дни ще има освен много черна музика и състезания по скейт, графити и workshop-ове. 

Събитието ще се проведе от 20-ти до 22-ри юни в Пловдив. Участие ще вземат много родни изпълнители, а хедлайнери ще са Rick Ross и Ciara, които ще дойдат за първи път в страната ни. 

Американецът ще се качи на сцената на 20-ти юни. Преди него подгряващите изпълнители ще са Big Sha, Сарафа, Конса, Tufo, Dee, SLIM, Alex P, Litter Jack, Кристо, Dim4ou, F.O., DJ Fail 2, Red One и The Center.

Във вторият ден специален гост ще бъде 100 кила, а Бобо, Varna Sound, Рап Нация, Ice Cream, Wosh MC & Feel, Скандау, Големия, Поднулевия, Pavell & Venci Venc’, KNAS, DJ Skill, DJ Yangfetish ще се изявят преди неговото представяне.  

Третата и финална вечер меломаните ще имат удоволствието да прекарат в компанията на Ciara, като подгряващите певци тогава ще са Лора Караджова, Веси Бонева, Криста, Lady B, Сани Алекса, Сантра, DJ Lil Mama, Pe4enkata и други. 

Билети за проявата вече могат да бъдат намерени в сайта на Eventim, като първите 1500 билета за 20-ти и 22-ри юни ще са на промо цена от 65 лева. 


Снимка -  https://www.google.bg/
 

Няма коментари: